luni, 21 octombrie 2013

Hotnews.ro: Utile: 5 pasi esentiali pentru intarirea sistemului imunitar; Ce sa mananci seara, ca sa slabesti cat timp dormi; Cum iti determini partenerul de viata sa se lase de fumat; Iata cum alegi pantofii potriviti pentru picior!

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
The Ultimate Sports Fundraising Program

This $27 online course teaches fundraising approaches specifically for sports programs. Learn to raise money like the nation's top programs. Sign up today.
From our sponsors
Utile: 5 pasi esentiali pentru intarirea sistemului imunitar; Ce sa mananci seara, ca sa slabesti cat timp dormi; Cum iti determini partenerul de viata sa se lase de fumat; Iata cum alegi pantofii potriviti pentru picior!
Oct 22nd 2013, 00:01

Descoperirea care poate preveni imbatranirea: cercetatorii au identificat ceasul biologic care indica varsta fiecarui organ. Un mecanism nou descoperit i-ar putea ajuta pe oamenii de stiinta sa inteleaga procesul de imbatranire...

Studiu: barbatii au nevoie sa iasa cu prietenii la bere de doua ori pe saptamana pentru a fi fericiti. Ceea ce barbatii banuiau de mult a fost confimat si in mod stiintific. Reprezentantii sexului puternic au nevoie sa se intalneasca cu prietenii...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu