duminică, 27 octombrie 2013

Hotnews.ro: Subiectele zilei: Efectul-bumerang al cresterii cotei unice. Unul din patru romani angajati lucreaza la negru; De ce este Romania astazi in fata unui moment istoric; Manevrele prin care Luca, Vintu si Turcan au dat tunul la Petromservice

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Thousands of Free eBooks

BookBub brings you free & bargain national bestselling eBooks in the genres of your choice! Sign up now & join 1.5 million happy readers.
From our sponsors
Subiectele zilei: Efectul-bumerang al cresterii cotei unice. Unul din patru romani angajati lucreaza la negru; De ce este Romania astazi in fata unui moment istoric; Manevrele prin care Luca, Vintu si Turcan au dat tunul la Petromservice
Oct 28th 2013, 00:17

Autonomia in versiunea secuilor: lasati de capul lor, dar pe banii Romaniei. Mii de maghiari au marsaluit, duminica, pe DN 11, cerand autonomia Tinutului Secuiesc. Protestatarii isi vad, insa, "libertatea" intr-o varianta economica proprie: taxele la buget sa ramana la ei, dar Guvernul Romaniei sa le trimita in continuare finantare.

De ce a ajuns dupa gratii comisarul-sef Traian Berbeceanu.
Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Iulia a fost retinut pentru 29 de zile, fiind acuzat ca ar fi blocat anchete importante.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu