marți, 29 octombrie 2013

Hotnews.ro: MAGAZIN Primele 9 lucruri pe care orice nou angajat trebuie sa le faca. Patru motive pentru care nu ar trebui sa existam. Arata-mi ce gene ai ca sa-ti spun pe cine vei iubi. Te fac studiile economice mai egoist? 8 secrete pentru succes.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
MAGAZIN Primele 9 lucruri pe care orice nou angajat trebuie sa le faca. Patru motive pentru care nu ar trebui sa existam. Arata-mi ce gene ai ca sa-ti spun pe cine vei iubi. Te fac studiile economice mai egoist? 8 secrete pentru succes.
Oct 30th 2013, 03:47

Esti pe Facebook si vrei sa iti pastrezi sentimentul intimitatii. Spui ca esti intr-o relatie, dar nu o mentionezi explicit si esti linistit din punctul de vedere al spatiului personal. Mai gandeste-te o data. Un algoritm nou dezvoltat poate identifica cine este partenerul tau si daca relatia ta va dura. Un matematician a realizat acest algoritm, in baza a 3 criterii: sa ai varsta de peste 20 de ani, sa fi completat ceva la statutul tau social si sa ai cel putin 50 de prieteni. Lucrarea, publicata in arXiv aceasta saptamana, nu ne spune si cum vrea FB sa se foloseasca de aceste cercetari.:)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu