luni, 28 octombrie 2013

Hotnews.ro: Subiectele Zilei: Primul moment cu adevarat dificil pentru guvernul Ponta; 1,31 miliarde de euro: factura pe care toti romanii o platesc in fiecare an evazionistilor din domeniul alimentar; Atentie: parcari la privat si blocarea rotilor!

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Subiectele Zilei: Primul moment cu adevarat dificil pentru guvernul Ponta; 1,31 miliarde de euro: factura pe care toti romanii o platesc in fiecare an evazionistilor din domeniul alimentar; Atentie: parcari la privat si blocarea rotilor!
Oct 29th 2013, 02:41

Afaceri murdare pe seama alimentelor pentru saraci. Peste 24 de milioane de euro din fondurile europene alocate Romaniei pentru ajutorarea saracilor au fost deturnate si au ajuns in conturile din Cipru ale unei firme bulgaresti...

Sotia "Comisarului Cattani" despre ziua arestarii: "I-am spus copilului ca Traian e in strainatate". Gabriela Berbeceanu, sotia comisarului sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a povestit pentru adevarul.ro...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu