duminică, 27 octombrie 2013

Hotnews.ro: Caru' cu vedete: Despartire neasteptata in showbiz. S-au iubit cu pasiune, dar el nu i-a iertat fosta dragoste; Din bogatasul Hollywoodului, Mel Gibson a ajuns aproape lefter; Monica Gabor a pozat goala!

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Free Bestselling eBooks

Free national bestsellers for your eReader - Fiction, Nonfiction & more! Join 1.5 million book lovers now. Sign-up in under 10 seconds to get the free daily email.
From our sponsors
Caru' cu vedete: Despartire neasteptata in showbiz. S-au iubit cu pasiune, dar el nu i-a iertat fosta dragoste; Din bogatasul Hollywoodului, Mel Gibson a ajuns aproape lefter; Monica Gabor a pozat goala!
Oct 27th 2013, 23:29

Andreea Raicu ar fi facut orice ca imaginile acestea sa nu fie publicate vreodata. Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor (si, se spune, mai des in ultima vreme si a barbatilor), celulita le da batai de cap pana si celor mai dorite femei, vedetele.

In sfarsit, adevarul iese la iveala! Lucian Viziru "a fugit" din Romania din cauza bancilor!
A fost executat silit pentru o datorie de 180.000 de euro. In vara acestui an, Lucian Viziru a lasat Romania pentru a se stabili in Germania, acolo unde, in prezent, lucreaza ca instructor la o scoala de tenis din Stuttgart.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu