luni, 21 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Cata forta avea de fapt Yoda? Minciuni istorice, demistificate. Cum sa detectezi mincinosii. Pay Tv-ul va muri pana in 2025 si iata cum. Lucruri prostesti pe care obisnuiesc sa le faca ingragostitii. Vrei sa fii un comunicator mai bun? Taci si asculta! Cat de cool e sa spui mereu Cool!?

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
​MAGAZIN Cata forta avea de fapt Yoda? Minciuni istorice, demistificate. Cum sa detectezi mincinosii. Pay Tv-ul va muri pana in 2025 si iata cum. Lucruri prostesti pe care obisnuiesc sa le faca ingragostitii. Vrei sa fii un comunicator mai bun? Taci si asculta! Cat de cool e sa spui mereu Cool!?
Oct 22nd 2013, 02:22

Pana acum se demonstrase doar contrariul. Ca excluderea dintr-un grup social provoaca durere fizica si depresie, pe langa sentimentul inutilitatii. Acum, s-a demonstrat si faptul ca apartenenta la un grup ii face pe oameni sa simta ca viata lor are un sens. Acest lucru este important pentru ca oamenii care simt ca apartin cuiva sunt intr-o stare psihica si fizica mai buna, dau randament mai bun la munca si sunt mai sociabili. La finalul articolului mai gasiti un studiu interesant.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu