duminică, 6 octombrie 2013

Hotnews.ro: Subiectele zilei: Specialistii nu stiu cand va veni marele cutremur. Desi mic, seismul de duminica seamana cu cel din 1977; Sarlatanii Revolutiei: Fabrica de certificate false inca functioneaza; Fenomen national: mafia despagubirilor morale a pus mana pe justitie

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Picture Perfect Weddings.

Subscribe to Trending Now..Weddings for great tips and ideas for that splendid day. Inspiration for joyful reunions from themes to bridal gowns and more.
From our sponsors
Subiectele zilei: Specialistii nu stiu cand va veni marele cutremur. Desi mic, seismul de duminica seamana cu cel din 1977; Sarlatanii Revolutiei: Fabrica de certificate false inca functioneaza; Fenomen national: mafia despagubirilor morale a pus mana pe justitie
Oct 6th 2013, 23:33

Harta riscurilor seismice din Europa. Legatura dintre "fenomenul Izvoarele" si cutremurul de 5,5 grade din Vrancea. Cutremurul de 5,5 grade pe scara Richter produs in noaptea de sambata spre duminica, in zona Vrancea, ar putea "linisti" activitatea seismica de la Izvoarele, zona din Galati in care au avut loc aproape 200 de cutremure in ultimele doua saptamani.

Topul bogatilor din agricultura. Pentru terenurile concesionate pe zeci de ani, la preturi de nimic, de la Agentia Domeniilor Statului, marii latinfundiari ai Romaniei primesc, perfect legal, milioane de euro subventii de la stat si de la Uniunea Europeana.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu