luni, 21 octombrie 2013

Hotnews.ro: Subiectele Zilei: Romania, in capot si slapi, s-a facut de ras la Frankfurt. Ministrul Culturii nu intelege a cui este vina; Cine si cum a transformat vizita vasluienilor la exploatarea Chevron din Polonia intr-o susanea mioritica; Comparatie Boc - Ponta. Cand a mers economia mai bine?

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Subiectele Zilei: Romania, in capot si slapi, s-a facut de ras la Frankfurt. Ministrul Culturii nu intelege a cui este vina; Cine si cum a transformat vizita vasluienilor la exploatarea Chevron din Polonia intr-o susanea mioritica; Comparatie Boc - Ponta. Cand a mers economia mai bine?
Oct 22nd 2013, 01:08

Harta gazelor de sist din Romania. Cu incepere din anul 2000, guvernele care s-au succedat la conducerea tarii au semnat nu mai putin de 59 de acorduri petroliere ce fac posibila, in viitor si in anumite conditii, exploatarea gazelor de sist...

Anul incredibil al Simonei Halep. Constanteanca are 22 de ani si si-a urmarit visul de a face performanta pana la capat, neprecupetind nici un efort pentru a ajunge in top...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu