luni, 7 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Poate fi intr-adevar masurata inteligenta? Cum mor religiile? Cinci exemple ca ne cheltuim irational banii.De cati prosti ai nevoie ca sa dai drumul unei bule speculative? Cinci motive pentru care James Bond ar putea fi cel mai prost spion ever. TED Talks.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
​MAGAZIN Poate fi intr-adevar masurata inteligenta? Cum mor religiile? Cinci exemple ca ne cheltuim irational banii.De cati prosti ai nevoie ca sa dai drumul unei bule speculative? Cinci motive pentru care James Bond ar putea fi cel mai prost spion ever. TED Talks.
Oct 8th 2013, 02:25

Un oras global (numit si oras- lume sau, uneori oras- alfa sau centru mondial) este un oras in general considerat a fi un important nod in sistemul economic mondial. Conceptul se bazeaza pe ideea ca globalizarea poate fi inteleasa ca fiind creata in mare masura, facilitata si adoptata in locuri strategice geografice in functie de o ierarhie de importanta deosebita pentru functionarea sistemului global al finantelor si comertului. Din acest punct de vedere, Londra, New York si Tokio erau  primele pe lista. Dar situatia e pe cale sa se schimbe. Cititi aici mai multe despre noua geografie a businessului .

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu