sâmbătă, 12 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Ne provoaca stresul foamea sau e doar un mit? Cel mai lent lucru de pe Pamant. Cata nevoie avem de dealerii auto? Sunt elefantii la fel de inteligenti ca oamenii sai mai degraba e invers? TED Talks

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Learn from successful entrepreneurs.

Pick up tips and advice from the noteworthy when you subscribe to Startup Frontier! Read interviews on how they launched and built their businesses.
From our sponsors
​MAGAZIN Ne provoaca stresul foamea sau e doar un mit? Cel mai lent lucru de pe Pamant. Cata nevoie avem de dealerii auto? Sunt elefantii la fel de inteligenti ca oamenii sai mai degraba e invers? TED Talks
Oct 13th 2013, 05:58

A mai trecut o saptamana de munca. Pentru unii ea s-a incheiat cu dureri de cap, stres sau chiar o stare de rau fizic. S-au facut diferite calcule legate de impactul economic al imbolnavirii angajatilor unei companii. Dar ce anume ii imbolnaveste pe oameni la serviciu?
Cinci cercetatori au incercat sa determine legaturile periculoase intre stresul ocupational si simptomele fizice (dureri de cap, dureri de spate, tulburari ale somnului si probleme gastro-intestinale).  Pentru ca aceste legaturi exista.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu