marți, 22 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Divortul e contagios. Cine a compus primul cantec? Cum functioneaza superstitiile. Cel mai enervant sunet din lume. De ce clipim din ochi? De pe Wall Street: zaharul va distruge lumea!TED Talks.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
​MAGAZIN Divortul e contagios. Cine a compus primul cantec? Cum functioneaza superstitiile. Cel mai enervant sunet din lume. De ce clipim din ochi? De pe Wall Street: zaharul va distruge lumea!TED Talks.
Oct 23rd 2013, 02:55

Uneori, trebuie sa vedem si partea plina a paharului, chiar daca lichidul din pahar nu e dintre cele mai fine. Toti suntem primii in ceva anume- trebuie doar sa gasim doar nisa potrivita. O noua harta urmareste realizarile fiecarei tari din lume, chiar daca, in multe cazuri, onoarea este dubioasa. Harta arata domeniile in care fiecare stat e lider mondial- Romania exceleaza la viteza de download, Moldova la consumul de alcool, Spania detine sefia consumului de cocaina, iar Mongolia e lider mondial in privinta numarului de oase  de velociraptor

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu