miercuri, 16 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN De ce unii oameni sunt pesimisti? Cele mai tampite 10 inventii. 20 de lucruri pe care nu le stiai despre foame. Poate limba sa afecteze capacitatea oamenilor de a economisi? Cum ajungem sa negam propriile simturi doar pentru a fi de acord cu altii?

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Marketing on a budget?

Join the waiting list for our newest ebook on How to Run Ads on an Entrepreneur's Budget.
From our sponsors
​MAGAZIN De ce unii oameni sunt pesimisti? Cele mai tampite 10 inventii. 20 de lucruri pe care nu le stiai despre foame. Poate limba sa afecteze capacitatea oamenilor de a economisi? Cum ajungem sa negam propriile simturi doar pentru a fi de acord cu altii?
Oct 17th 2013, 03:01

Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Caciun. Cel pesimist: iar Sarbatori, se face mizerie de la brad, vin tot felul de cunostinte in vizita dupa care ai de spalat vase, de facut curat, primesti tot felul de jucarii dificil de manipulat...Cel optimist: vin Sarbatorile, o sa fim impreuna cu toata familia, o sa cantam colinde, impartim cadouri...In fine, vine Mosul. Copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste o balega de cal. Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul: Mai, eu am primit un trenulet, da’ nu e prea mare, o masinuta, da’ nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da’ e cu lapte si fara alune…” si asa mai departe. Tu ce ai primit? La care copilul optimist: Un calut. Trebuie sa fie pe aici pe undeva. V-ati intrebat de ce unii sunt pesimisti si altii optimisti?

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu