vineri, 25 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Cinci intrebari care le fac nopti albe fizicienilor. Fictiunea amintirilor. Daca esti mai batran decat crezi? Inventii tari, ramase necunoscute. A fost rescris limbajul Vietii. Bunicile au avut un rol crucial in evolutia Omului.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Free Bestselling eBooks

Free national bestsellers for your eReader - Fiction, Nonfiction & more! Join 1.5 million book lovers now. Sign-up in under 10 seconds to get the free daily email.
From our sponsors
​MAGAZIN Cinci intrebari care le fac nopti albe fizicienilor. Fictiunea amintirilor. Daca esti mai batran decat crezi? Inventii tari, ramase necunoscute. A fost rescris limbajul Vietii. Bunicile au avut un rol crucial in evolutia Omului.
Oct 26th 2013, 04:14

La cel sarac, nici boii nu trag, zice o vorba veche. Noi cercetari in domeniul neurologiei si psihologiei confirma: cei expusi saraciei si stresului in copilarie sunt susceptibili de a se imbolnavi mai des cand se maturizeaza. In plus, nici activitatea creierului nu e la fel ca a celor care nu au avut parte de stres. In termeni medicali, amigdala si cortexul pre-frontal sunt regiunile care au cel mai mult de suferit.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu