joi, 17 octombrie 2013

Hotnews.ro: MAGAZIN Cel mai periculos continent. Cate nuante de gri exista? A rezolvat ADN-ul problema existentei lui Yeti? Ingredentul secret al laptelui de mama. Heritabilitatea inteligentei. Ted Talks, cu Ken Robinson.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Thousands of Free eBooks

BookBub brings you free & bargain national bestselling eBooks in the genres of your choice! Sign up now & join 1.5 million happy readers.
From our sponsors
MAGAZIN Cel mai periculos continent. Cate nuante de gri exista? A rezolvat ADN-ul problema existentei lui Yeti? Ingredentul secret al laptelui de mama. Heritabilitatea inteligentei. Ted Talks, cu Ken Robinson.
Oct 18th 2013, 03:47

Vine week-endul, asa ca merita sa ne punem cateva intrebari lejere, de toamna, cum ar fi: Care este ziua cea mai deprimanta a saptamanii pentru Dvs? Sa presupunem ca stati la o coada si ca cineva se baga ca un nesimtit in fata. Cum reactionati? Ati evitat sa faceti ceva din cauza superstitiilor? Ati avut idei sau ganduri la limita paranoiei in timp ce erati in metrou? Stati linistit, toti le avem, nu sunteti singurul. Raspunsurile la aceste intrebari simple tin de procese psihologice complexe care se petrec in creierul nostru Si care, la fel ca in poveste, daca nu ar fi,  nu le-am povesti

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu