duminică, 20 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Cat de des se castiga de fapt in cazinouri? 10 branduri care vor disparea in 2014. Vietatile cu inimi multiple. Poate levita o broscuta cu ajutorul unui magnet? Viata in orasul viitorului. Cine controleaza lumea?

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Learn from successful entrepreneurs.

Pick up tips and advice from the noteworthy when you subscribe to Startup Frontier! Read interviews on how they launched and built their businesses.
From our sponsors
​MAGAZIN Cat de des se castiga de fapt in cazinouri? 10 branduri care vor disparea in 2014. Vietatile cu inimi multiple. Poate levita o broscuta cu ajutorul unui magnet? Viata in orasul viitorului. Cine controleaza lumea?
Oct 21st 2013, 02:19

Atunci cand un eveniment neplacut se produce, suntem tentati sa aflam imediat daca a fost cu intentie sau dintr-o greseala. E cazul banal in care un vecin ne-a ocupat de pilda locul de parcare. A facut-o intentionat, ca sa ne irite sau pentru ca si lui i-a fost ocupat locul de parcare? Mai mult, in cazul in care consideram ca un lucru rau s-a petrecut cu intentie, suntem tentati sa supra-evaluam si pagubele produse. E vorba de prejudecati la mijloc sau de o constructie "defectuoasa" a creierului?

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu