luni, 14 octombrie 2013

Hotnews.ro: ​Departamentul pentru Energie a inceput sa caute oameni pentru Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Picture Perfect Weddings.

Subscribe to Trending Now..Weddings for great tips and ideas for that splendid day. Inspiration for joyful reunions from themes to bridal gowns and more.
From our sponsors
​Departamentul pentru Energie a inceput sa caute oameni pentru Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica
Oct 14th 2013, 07:24

Ministerul Economiei prin Departamentul pentru Energie a selectat firma Boyden Global Executive Search pentru a acorda asistenţă în procesul de recrutare a candidaţilor, membri în Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica, potrivit unui anunt publicat pe site-ul companiei. Consiliul de Supraveghere actual este provizoriu. Chiar presedintele acestuia, Remus Borza, a spus la sfarsitul saptamanii trecute ca va mai sta la Hidroelectrica doar o luna pana cand va fi schimbat Consiliul de Supraveghere. Nu este pentru prima oara cand la Hidroelectrica sunt angajate firme pentru recrutare de manageri privati. In primavara cand se afla in insolventa a demarat o procedura de selectie a 67 de mangeri prin firma Pedersen & Partners. De asemenea, anul trecut  a fost incheiat un contract de 200.000 euro cu Egon Zehnder International pentru gasirea unui director general. 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu