duminică, 13 octombrie 2013

Hotnews.ro: Caru' cu vedete: Lovitura fatala pentru CRBL! Cantaretul a bagat in spital un copil dupa ce a produs un accident in Voluntari; Iata cum arata prima si cea mai mare dragoste a lui Catalin Botezatu, pentru care a vrut sa se sinucida!

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Picture Perfect Weddings.

Subscribe to Trending Now..Weddings for great tips and ideas for that splendid day. Inspiration for joyful reunions from themes to bridal gowns and more.
From our sponsors
Caru' cu vedete: Lovitura fatala pentru CRBL! Cantaretul a bagat in spital un copil dupa ce a produs un accident in Voluntari; Iata cum arata prima si cea mai mare dragoste a lui Catalin Botezatu, pentru care a vrut sa se sinucida!
Oct 13th 2013, 22:27

Ce destin tragic! O cunoscuta vedeta de la noi sufera de o boala incurabila. Putina lume stie ca o cunoscuta vedeta autohtona care este plina de viata si da replici pline de umor cand este invitat in emisiunile de televiziune sufera de o boala incurabila.

Imagini care te vor lasa masca! Vedeta de televiziune, in fundul gol in club pentru 600 de euro.
La 14 ani a plecat de acasa cu gandul sa faca bani. A reusit. La 17, era deja o animatoare in club cunoscuta si bine platita.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu