duminică, 6 octombrie 2013

Hotnews.ro: Business report: Romania are un potential urias pentru noi descoperiri de petrol, gaze si minerale; Investitiile straine directe in 24 de ani de economie de piata; Cum am putea scapa de amenzile rutiere uriase

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Picture Perfect Weddings.

Subscribe to Trending Now..Weddings for great tips and ideas for that splendid day. Inspiration for joyful reunions from themes to bridal gowns and more.
From our sponsors
Business report: Romania are un potential urias pentru noi descoperiri de petrol, gaze si minerale; Investitiile straine directe in 24 de ani de economie de piata; Cum am putea scapa de amenzile rutiere uriase
Oct 7th 2013, 00:22

Banii la saltea, mai rentabili decat depozitele bancare. Nici macar una dintre cele mai mari 15 banci din Romania nu mai ofera dobanzi la depozitele in lei care sa permita clientilor sa se aleaga cu un minim castig real la scadenta.

Dolarul, in cea mai lunga perioada de declin din 2011.
Moneda americana s-a depreciat pe pietele externe, in intervalul 30 septembrie - 4 octombrie, pentru a cincea saptamana la rand, aceasta fiind cea mai lunga perioada de declin fata de euro consemnata dupa luna aprilie 2011.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu