duminică, 22 septembrie 2013

Hotnews.ro: LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Manifestantii vor pleca intr-un mars in Capitala

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Thousands of Free eBooks

BookBub brings you free & bargain national bestselling eBooks in the genres of your choice! Sign up now & join 1.5 million happy readers.
From our sponsors
LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Manifestantii vor pleca intr-un mars in Capitala
Sep 22nd 2013, 14:42

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul "Uniti Salvam". La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat prezenta, pana la ora 17.30, 5100 persoane. Traseul pe care urmeaza sa plece acestia in mars prin Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate.

Ora 18.00 Protestatarii continua sa se adune la Fantana de la Universitate, unde sunt intre 100-200 de persoane. Au aparut primele drapele nationale si bannere.

UPDATE Ora 17.40 La Fantana de la Universitate, punctul de intalnire al protestatarilor, se afla la aceasta ora cateva zeci de persoane.

  • HotNews.ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu