duminică, 29 septembrie 2013

Hotnews.ro: Business report: Noul acord cu FMI. Care sunt masurile pe care Guvernul le-a aplicat deja si ce restante mai are; Atentie, incepe avalansa scumpirilor; Restantele la credite, la un nou maxim - 7,5 miliarde euro

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Picture Perfect Weddings.

Subscribe to Trending Now..Weddings for great tips and ideas for that splendid day. Inspiration for joyful reunions from themes to bridal gowns and more.
From our sponsors
Business report: Noul acord cu FMI. Care sunt masurile pe care Guvernul le-a aplicat deja si ce restante mai are; Atentie, incepe avalansa scumpirilor; Restantele la credite, la un nou maxim - 7,5 miliarde euro
Sep 30th 2013, 02:36

Statul ne ia din ce in ce mai mult din salarii: creste diferenta dintre cat plateste angajatorul si cat primeste angajatul. Diferenta dintre costul fortei de munca (suportat de angajator) si salariul net (primit de angajat) este partea pe care statul o ia din aceste venituri.

Oricine inchiriaza o casa, asigurat cu forta la sanatate.
Guvernul Ponta vrea sa peticeasca finantele sanatatii printr-o masura cu rezultate indoielnice pentru buget, care va creste si mai mult piata neagra a chiriilor.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu