joi, 26 septembrie 2013

Hotnews.ro: ASF isi cauta purtator de cuvant pe care sa-l plateasca cu 24.722 lei/luna. Portretul robot: Jurnalist exceptional, recunoscut de public, cu experienta in TV gata sa intervina in situatii de tip breaking news Cine sa fie oare?

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
ASF isi cauta purtator de cuvant pe care sa-l plateasca cu 24.722 lei/luna. Portretul robot: Jurnalist exceptional, recunoscut de public, cu experienta in TV gata sa intervina in situatii de tip breaking news Cine sa fie oare?
Sep 27th 2013, 06:05

Autoritatea de Supraveghere Financiara organizeaza o licitatie pentru adjudecarea serviciilor de purtator de cuvant. In prezent functia este ocupata de fostul jurnalist tv Radu Soviani. Autoritatea a bugetat pentru acest serviciu 890.000 de lei pentru 3 ani, adica circa 5.500 de euro/lunar. Potrivit caietului de sarcini, portretul robot al candidatului ideal este: experienta exceptionala (!?-n.n. DP) in mass-media economica, cu recunoastere atat din partea institutiilor de presa, dar si a organizatiilor de presa; experienta care sa ateste capacitatea de a interveni in cel mai scurt timp in dezbaterile mass-media generate de situatii tip breaking-news; notorietate si credibilitate in randul publicului. Cine ar putea fi? 
 Vezi in atasament Caietul de sarcini si fisa de date a licitatiei.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu