vineri, 20 septembrie 2013

Hotnews.ro: Finantele vor reduce limita veniturilor peste care microintreprinderile vor putea intra in regim de plata a impozitului pe profit la circa 50.000 de euro. In plus se vor modifica conditiile de incadrare in aceasta categorie (proiect)

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Finantele vor reduce limita veniturilor peste care microintreprinderile vor putea intra in regim de plata a impozitului pe profit la circa 50.000 de euro. In plus se vor modifica conditiile de incadrare in aceasta categorie (proiect)
Sep 21st 2013, 05:54

Guvernul intentioneaza sa reduca limita veniturilor pentru microintreprinderi, de la 65.000 de euro la 220.000 de lei (circa 50.000 de euro), nivel peste care firmele vor putea intra in regim de plata a impozitului pe profit, potrivit unui proiect de lege pe care il pregateste Ministerul Finantelor. Proiectul mai prevede si o modificare a conditiilor de incadrare in categoria microintreprinderilor, astfel ca vor intra in acest regim si firmele care inregistreaza cel mult 20% dn venituri din activitati de consultanta si management. Vezi in atasament proiectul si citeste in text ce spun expertii fiscali consultati de HotNews.ro

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu