vineri, 28 septembrie 2012

Hotnews.ro: Subiectele zilei:Moartea in era Facebook;Mihai Gadea, pastorul sufletelor chinuite de la Antena 3;Mai multi locuitori din Marsilia au alungat tiganii din cartierul lor si le-au ars tabara;USL scade si in sondajele proprii.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video
Subiectele zilei:Moartea in era Facebook;Mihai Gadea, pastorul sufletelor chinuite de la Antena 3;Mai multi locuitori din Marsilia au alungat tiganii din cartierul lor si le-au ars tabara;USL scade si in sondajele proprii.
Sep 29th 2012, 00:49

Nemuritorii din Parlament. Revolta deputatului cu cinci mandate: "Cascavalul nu este in Parlament, cateii doar voteaza". De politica nu te plictisesti niciodata. Dovada sunt parlamentarii care au trecut prin toate legislaturile din '90 incoace si isi incearca din nou sansele la alegerile din 9 decembrie... DW: Arestarea unui producator si clivajul dintre Orient si Occident. In vremuri de criza precum cele pe care le traverseaza civilizatia occidentala, numarul celor carora le pasa de libertate descreste amenintator. La fel scade si numarul celor care doresc sa inteleaga unde trebuie cautate motivele profunde ale vrajbei...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu