vineri, 28 septembrie 2012

Hotnews.ro: Caru' cu vedete:Eugen Mihaescu, de la trupa Krypton, il desfiinteaza pe noul solist al celor de la Iris: Seicarescu canta imbibat cu alcool!; Salam pleaca din Romania. Manelistul da petrecere de adio de 200.000 euro;Deja e prea mult! Fiica Andei Calugareanu si-a scos la soare celulita si muntii de grasime.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video
Caru' cu vedete:Eugen Mihaescu, de la trupa Krypton, il desfiinteaza pe noul solist al celor de la Iris: Seicarescu canta imbibat cu alcool!; Salam pleaca din Romania. Manelistul da petrecere de adio de 200.000 euro;Deja e prea mult! Fiica Andei Calugareanu si-a scos la soare celulita si muntii de grasime.
Sep 28th 2012, 22:17

Irinel a pierdut TOT! Executorii il lasa fara case, pentru o datorie de 7.000.000 de euro. Nu mai este doar un zvon: Irinel Columbeanu se poate declara oficial falit! Milionarul a pierdut absolut tot, pentru o datortie de 7.000.000 de euro pe care o are la banca, bani pe care i-a investit in afacerea cu ciment.. Dupa el i s-au aprins calcaiele Ralucai Moianu, una dintre cele mai serioase doamne din showbiz. Sotie "cumintica", mamica mereu cu zambetul pe buze si o prezentatoare extrem de sensibila. Dupa 14 ani de mariaj, vedetei i s-au aprins calcaiele dupa un cameraman cu 10 ani mai tanar...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu