marți, 5 noiembrie 2013

Hotnews.ro: ​MAGAZIN Efectul de majoreta. Cainele care stie 1000 de cuvinte. Costul secret al pastrarii secretelor. Joburi pe care robotii nu ni le vor putea lua niciodata. Cele 7 secrete ale plantelor carnivore. Cand anxietatea si fobiile sunt duse la extrem. TED Talks.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Let the jobs find you

Instantly post your resume to 75+ job sites. You can save 60 hours off your job search.
From our sponsors
​MAGAZIN Efectul de majoreta. Cainele care stie 1000 de cuvinte. Costul secret al pastrarii secretelor. Joburi pe care robotii nu ni le vor putea lua niciodata. Cele 7 secrete ale plantelor carnivore. Cand anxietatea si fobiile sunt duse la extrem. TED Talks.
Nov 6th 2013, 03:36

Vi s-a intamplat sa va cumparati un tricou sau o pereche de jeansi si apoi, odata ajunsi acasa, sa realizati ca nu sunt la fel de frumosi pe cat pareau in magazin? Sau sa remarcati pe cineva in club care parea dragut/draguta si dupa ce obtineti o intalnire cu respectiva persoana sa va dati seama ca e mai putin atragatoare/atragator decat parea? Este vorba de efectul de majoreta- oamenii tind sa fie considerati mai atragatori atunci cand fac parte dintr-un grup in comparatie cu momentele in care sunt singuri. Drew Walker si Edward Vul, doi psihologi de la Universitatea California, spun ca oamenii tind sa "faca o medie" a trasaturilor faciale ale persoanelor dintr-un grup, percepand astfel fata unui individ ca mai apropiata de medie decat ar face-o in mod normal.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu