marți, 27 august 2013

Hotnews.ro: In cazul verificarii fiscale prealabile vor fi declarate obligatoriu si animalele de peste 3400 de euro, detinute in tara sau strainatate (proiect)

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Protect Yourself & Family

Never walk alone again with MyForce personal security you keep on your smartphone. Our 5-Diamond CSAA Monitoring Agents instantly monitor all alerts 24/7 nationwide.
From our sponsors
In cazul verificarii fiscale prealabile vor fi declarate obligatoriu si animalele de peste 3400 de euro, detinute in tara sau strainatate (proiect)
Aug 27th 2013, 06:15

Pe langa terenuri, cladiri, conturi bancare, cei verificati de Fisc vor fi obligati sa isi declare si animalele de rasa a caror valoare depaseste 15.000 de lei (circa 3400 de euro), fie ca le detin in tara fie ca sunt in strainatate, se arata intr-un proiect pubicat pe site-ul Ministerului Finantelor (vezi atasament). Ministerul pare sa fi stabilit cum va arata declaratia-tip pe care cei supusi verificarii fiscale trebuie sa o depuna potrivit noilor reglementari din Codul de procedura fiscala. Cei care nu depun noul formular obligatoriu risca o amenda de pana la 50.000 de lei (circa 11.300 de euro).

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu