vineri, 28 iunie 2013

Hotnews.ro: Subiectele zilei: Victor Ponta: Noua Constitutie si regionalizarea ar putea fi amanate cu un an; Eugen Nicolaescu: Anul 2014 va aduce o noua grila de salarizare pentru medici; Reportaj exclusiv in Muntenegru. Primii sarbi ajunsi la morti si la raniti: Putini mai aveau puterea sa urle! Carnea cadea de pe ei!

Changes are afoot at Blogtrottr!
By popular request, we're bringing in paid plans with some cool new features (and more on the way). You can read all about it in our blog post.
Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video
Subiectele zilei: Victor Ponta: Noua Constitutie si regionalizarea ar putea fi amanate cu un an; Eugen Nicolaescu: Anul 2014 va aduce o noua grila de salarizare pentru medici; Reportaj exclusiv in Muntenegru. Primii sarbi ajunsi la morti si la raniti: Putini mai aveau puterea sa urle! Carnea cadea de pe ei!
Jun 28th 2013, 23:18

Spaga la Mediu: "Beau, ma distrez si merg la curve cu tot felul de ministri si nu castig nici un contract, ma risc!". Discutii stupefiante in dosarul in care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe...

Liberalul Radu Stroe vrea sa destrame Directia de Operatiuni Speciale. Politistii se opun. Ministerul nu neaga intentia de a "restructura" DOS, structura ai caror politisti se infiltreaza printre infractori pentru...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu