miercuri, 30 ianuarie 2013

Hotnews.ro: Proiect: Unifam va imprumuta de la Finante 800.000 euro la o dobanda de 9,25%. Arieratele vor fi achitate din credite punte.

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video
Proiect: Unifam va imprumuta de la Finante 800.000 euro la o dobanda de 9,25%. Arieratele vor fi achitate din credite punte.
Jan 30th 2013, 07:46

Unifarm va contracta un imprumut in suma de 3,6 miliarde lei (800.000 euro) pentru achizitionarea medicamentelor care, prin lipsa lor, au consecinte grave asupra starii de sanatate a populatiei, se arata intr-un proiect de Ordonanta publicat de Ministerul Finantelor. Banii vor veni din varsaminte din privatizare, cu scadenta 18 decembrie 2013 si o rata a dobanzii situata la nivelul dobanzii cheie a BNR plus 4 puncte procentuale. Proiectul tinteste  reducerea arieratelor, una din conditionalitatile ratate ale Romaniei in relatia cu finantatorii internationali. "Arieratele arata de fapt ineficienta sistemului si se dovedesc in final extrem de costisitoare pentru contribuabil. Este de 2-3 ori mai costisitor decat daca te-ai fi imprumutat pe piata si asta o spun studiile, nu eu", a explicat Erik de Vrijer la intalnirea cu membrii Comisiei de Buget ai Camerei Deputatilor. (vezi in atasament proiectul integral)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu