duminică, 28 iulie 2013

Hotnews.ro: Abrogarea procedurii de achizitie pentru beneficiarii de fonduri UE din mediul privat, in dezbatere publica pana miercuri

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Abrogarea procedurii de achizitie pentru beneficiarii de fonduri UE din mediul privat, in dezbatere publica pana miercuri
Jul 28th 2013, 11:13

Ministerul Fondurilor Europene a publicat pe site-ul sau, www.fonduri-ue.ro, proiectul de Ordin privind abrogarea Ordinului nr. 1050 din 29 octombrie 2012 privind aprobarea Procedurii de atribuire aplicabile beneficiarilor privati de proiecte finantate din instrumente structurale, obiectivul "Convergenta". Ministerul Fondurilor Europene asteapta opinii pe marginea proiectului de Ordin publicat pana miercuri, 31 iulie.

  • Pe 11 iunie, ministrul Eugen Teodorovici anunta ca a propus eliminarea procedurii de achizitie pentru beneficiarii privati si ca asteapta un raspuns al Comisiei Europene.
  • Practic, beneficiarii privati de fonduri europene, mai exact in cadrul proiectelor finantate cu mai putin de 50% din fonduri publice, ar urma sa nu mai fie obligati sa efectueze proceduri de achizitie pentru bunurile sau serviciile prevazute in proiect.
  • Eliminarea procedurii de achizitie inseamna inclusiv eliminarea conditiilor referitoare la conflictul de interese intre achizitor si contractant.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu