sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Hotnews.ro: UPDATE Protest al medicilor in Capitala. Ministerul Sanatatii: Orice problema se rezolva prin dialog, colaborare si incredere

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Thousands of Free eBooks

BookBub brings you free & bargain national bestselling eBooks in the genres of your choice! Sign up now & join 1.5 million happy readers.
From our sponsors
UPDATE Protest al medicilor in Capitala. Ministerul Sanatatii: Orice problema se rezolva prin dialog, colaborare si incredere
Nov 2nd 2013, 08:42

Peste 5.000 de angajati din sanatate sunt asteptati sa participe sambata, in Bucuresti, la un protest legat de nivelul salariilor si de alte probleme din sistem.

  • Ministerul Sanatatii (MS) isi exprima regretul fata de optiunea liderilor Coalitiei Profesionistilor din Sanatate de a organiza, sambata, un protest in Capitala, subliniind ca orice problema isi poate gasi solutionarea prin dialog continuu, colaborare si incredere reciproca.

UPDATE Potrivit Agerpres, in Piata Victoriei sunt cateva mii de persoane. "Desi am anuntat ca la mars vor participa 5.000 de persoane asteptam ca pana la finalul protestului sa se stranga 7.000-10.000 de oameni", a declarat sambata pentru Agerpres Vasile Astarastoae.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu