duminică, 3 noiembrie 2013

Hotnews.ro: Subiectele zilei: Risc mare fara asigurare. Topul judetelor cu bulina; Marmureanu si Arafat trag un serios semnal de alarma. Urmeaza un cutremur ca in 1940 sau in 1802; Reorganizarea ANAF - Cand lupta politica trece inaintea luptei pentru buget

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Eco-Friendly Mattresses

We're committed to presenting a line of sleep products that have a minimum impact on both your pocketbook and the environment. Visit us today!
From our sponsors
Subiectele zilei: Risc mare fara asigurare. Topul judetelor cu bulina; Marmureanu si Arafat trag un serios semnal de alarma. Urmeaza un cutremur ca in 1940 sau in 1802; Reorganizarea ANAF - Cand lupta politica trece inaintea luptei pentru buget
Nov 4th 2013, 00:19

Afacerea prin care Romania a devenit prima tara din Europa ce si-a cedat pavilionul. Riscurile si milioanele din spatele unui simbol. Anul trecut, un grup de oameni de afaceri si functionari ai statului roman au pus la cale un contract fara precedent international - cedarea pavilionului Romaniei pentru 30 de ani unui Off-shore din Cipru.

Mafia terenurilor din agricultura. Cum umfla din pix presedintele ADS contractele publice.
Fostul director al Agentiei Domeniilor Statului, liberalul Dan Mogos, este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu si santaj. Ministrul Agriculturii, conservatorul Daniel Constantin, l-a demis din functie la sfarsitul saptamanii trecute.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu