duminică, 20 octombrie 2013

Hotnews.ro: Subiectele zilei: Stefan Marincea, directorul demis al Institului Geologic: La Rosia Montana sunt 19 falii seimice care pun in pericol bazinul de decantare. Hartile au fost falsificate; Primul bilant al maidanezilor din Capitala dupa legea eutanasierii: acum doua luni erau pe strazi 65.000. Cati sunt azi; Cate case pica la primul cutremur major

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Eco-Friendly Mattresses

We're committed to presenting a line of sleep products that have a minimum impact on both your pocketbook and the environment. Visit us today!
From our sponsors
Subiectele zilei: Stefan Marincea, directorul demis al Institului Geologic: La Rosia Montana sunt 19 falii seimice care pun in pericol bazinul de decantare. Hartile au fost falsificate; Primul bilant al maidanezilor din Capitala dupa legea eutanasierii: acum doua luni erau pe strazi 65.000. Cati sunt azi; Cate case pica la primul cutremur major
Oct 20th 2013, 23:32

Prognoza oficiala: vom avea o iarna cu precipitatii abundente. La iarna ne asteapta precipitatii abundente, sub forma de lapovita si ninsoare, dar cu temperaturi apropiate de valorile normale pentru aceasta perioada din an.

Populistii iau cu asalt Europa. Succesul partidelor eurosceptice
ii sperie pe adeptii integrarii si establishment-ul de la Bruxelles. Ascensiunea Frontului National in Franta, a UKIP in Marea Britanie si a Finlandezilor in Finlanda reprezinta expresia unui curent eurosceptic in crestere in Europa.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu