duminică, 20 octombrie 2013

Hotnews.ro: Caru' cu vedete: Ditamai bomba mediatica sta sa explodeze! Bendeac ameninta ca va face totul public pe Youtube; IoanT. Morar dezvaluie de ce a fost dat afara Andrei Zaharescu de la PRO TV; Andreea Marin a revenit pe sticla. Uite ce decolteu ametitor a etalat in direct

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Thousands of Free eBooks

BookBub brings you free & bargain national bestselling eBooks in the genres of your choice! Sign up now & join 1.5 million happy readers.
From our sponsors
Caru' cu vedete: Ditamai bomba mediatica sta sa explodeze! Bendeac ameninta ca va face totul public pe Youtube; IoanT. Morar dezvaluie de ce a fost dat afara Andrei Zaharescu de la PRO TV; Andreea Marin a revenit pe sticla. Uite ce decolteu ametitor a etalat in direct
Oct 20th 2013, 22:22

El e iubitul arab al Ramonei Gabor! Bruneta si-a dat pe fata relatia cu barbatul care o umple de cadouri scumpe. Ramona Gabor are de cateva luni bune o relatie cu un arab bogat, dar pana acum si-a tinut "cucerirea" departe de ochii curiosilor.

Gabi Cristea se muta cu noul iubit? Detaliul care i-a dat de gol.
Gabriela Cristea nu se mai fereste sa apara in public alaturi de noul ei iubit, Tavi Clonda. Dupa ce au demonstrat ca isi dau frau liber sentimentelor chiar si la serviciu, Gabi si Tavi au fost surprinsi de fotoreporteri.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu