miercuri, 25 septembrie 2013

Hotnews.ro: UPDATE Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea privind legea pentru gestionarea cainilor fara stapan. Mitinguri anti-eutanasiere in fata Palatului Parlamentului si a sediului CCR

Hotnews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video 
Thousands of Free eBooks

BookBub brings you free & bargain national bestselling eBooks in the genres of your choice! Sign up now & join 1.5 million happy readers.
From our sponsors
UPDATE Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea privind legea pentru gestionarea cainilor fara stapan. Mitinguri anti-eutanasiere in fata Palatului Parlamentului si a sediului CCR
Sep 25th 2013, 06:06

Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) discuta miercuri sesizarea referitoare la proiectul de lege privind gestionarea cainilor comunitari, informeaza Agerpres. Sesizarea de neconstitutionalitate a fost depusa de 29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL, care sustin ca forma in care actul normativ a fost adoptat difera fundamental, atat in ceea ce priveste conceptia, cat si in ceea ce priveste continutul, de cea adoptata de Senatul Romaniei la data de 12 martie 2013.

Ora 9:15 In fata sediului CCR se desfasoara la aceasta ora un protest al oponentilor eutanasierii, transmite B1TV. Posturile de televiziune transmit ca un lt protest anti-eutanasiere se desfasoara in fata Palatului Parlamentului.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu